Notices
Results 1 to 5 of 5

Thread: Tutorials - how to's

  1. #1 Tutorials - how to's 
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    7
    Thanked: 0
    Would be great to have these either from links or a thread.

    I would love to find out the basics instead of learning bits and Bobs and if I get stuck I have somewhere to look for help

    Because of my dyslexia it can take a while sometimes to understand what is written and I can never find where the info I was reading from again so it would be great to have it in one place
    Reply With Quote  
     

  2. #2  
    Senior Member ptvb_team's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    156
    Thanked: 38
    I was just thinking the same thing and maybe a frequent Q&A
    Reply With Quote  
     

  3. #3  
    Team CABLE CUTTERS Staff
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    395
    Thanked: 31
    We have just gotten started and will be posting tutorials, how to's and much more very soon.
    CABLE CUTTERS Staff
    Reply With Quote  
     

  4. The Following User Says Thank You to Domitian For This Useful Post:

    vet_ca (12-11-2016)

  5. #4  
    Junior Member HungryLion's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    California
    Posts
    12
    Thanked: 1
    Quote Originally Posted by ptvb_team View Post
    I was just thinking the same thing and maybe a frequent Q&A
    I think this is a great idea and I was on the same page with your thought of the Q&A.
    That might also eliminate some of the threads getting bogged down with previously answered Qs.
    Would also be a nice way to be able to go back and refresh ourselves on issues we previously had.
    I like the way you guys think!!!!!
    Reply With Quote  
     

  6. #5  
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    1
    Thanked: 0
    hello folks...Im new here and have a problem. a message comes up when i go to movies4k.to.it says.....connection failure reason [ermo1]-ssl.c.480 error14077438:ssl routines ssl23- get-server-hello:tlsvi alert internal error.........for support report this error on http://forums.tv addons.ag .......Im lost havent got a clue what this means. Can anyone help?
    Reply With Quote  
     

Bookmarks
Bookmarks
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •